Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bol bol hayır duası alınacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kısmetinizin açılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada bir gümüş kolye görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kolye hediye almak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada gümüş kolye ucu görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine tabir olunur.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments