Rüyada altın ve gümüş kolye görmek

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş kolye gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada altın gümüş kolye görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek işlerdeki karın artacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada bir gümüş kolye görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada birine gümüş kolye takmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye bulmak geleceğinin de umut vadedeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden gümüş kolye almak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments