Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek

Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek hasta olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi balık görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Rüyada gümüş rengi görmek kirli işlere bulaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada gümüş rengi yüzük görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş renginde yılan görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments