Rüyada gümüş rengi görmek

Rüyada gümüş rengi görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş rengi gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Rüyada gümüş renginde yılan görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek hataların düzeltileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada gümüş rengi elbise görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş rengi görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalet eder.

Rüyada gümüş rengi yüzük görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulur.

Rüyada gümüş rengi yılan görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments