Rüyada gümüş rengi elbise giymek

Rüyada gümüş rengi elbise giymek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş rengi elbise görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercan rengi elbise giymek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet eder.

Rüyada krem rengi elbise giymek ofisteki ağız tadının kaçacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal rengi elbise giymek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada altın rengi elbise giymek kendi işini açacağına, her daim temkinli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada krem renginde elbise giymek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada lila rengi elbise giymek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments