Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, daha çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments