Rüyada gümüş kolye taktığını görmek

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, büyük düşüneceğine, sermaye elde edeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye taktığını gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Rüyada gümüş alyans taktığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gümüş yüzük taktığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada gümüş bilezik taktığını görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altın kolye taktığını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolye taktığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments