Rüyada gümüş kolye hediye almak

Rüyada gümüş kolye hediye almak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, işlerin hafifleyeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye hediye almak gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye hediye almak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada gümüş kolye ucu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments