Rüyada gübür süpürmek

Rüyada gübür süpürmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada gübür süpürmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada gübür süpürmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Rüyada gübür toplamak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Rüyada gübür görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada cami önü süpürmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaldırım süpürmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dam süpürmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalettir.

Rüyada odayı süpürmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments