Rüyada kaldırım süpürmek

Rüyada kaldırım süpürmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaldırım süpürmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada kaldırım süpürmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kaldırımda yürümek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaldırım taşı görmek büyük adımlar atacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada kaldırım görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaldırım taşı sökmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada kaldırım temizlemek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kaldırıma oturmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada kaldırımda yatmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments