Rüyada gübür görmek

Rüyada gübür görmek çok zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada gübür gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada gübür toplamak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Rüyada gübür süpürmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada gübür görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments