Rüyada acıyı hissetmek

Rüyada acıyı hissetmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acıyı hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların incelenmesi gerekiyor.

Rüyada acı çektiğini hissetmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm acısını hissetmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında acı hissetmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada fiziksel acı hissetmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada acı hissetmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada acıyı hissetmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmanlık hissetmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada boğulduğunu hissetmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments