Rüyada boğulduğunu hissetmek

Rüyada boğulduğunu hissetmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok hayırlı haberler alacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada boğulduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Rüyada boğulduğunu hissetmek yeni kararlar alınacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşkı hissetmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ağladığını hissetmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada kıyameti hissetmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada güçlü hissetmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düştüğünü hissetmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada üç harflilerin varlığını hissetmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada cin hissetmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments