Rüyada uçakla ankaraya gitmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulur.
Rüyada uçakla ankaraya gitmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.
Rüyada trenle ankaraya gitmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.
Rüyada ankaraya gitmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.
Rüyada ankara gitmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine yorulmaktadır.
Rüyada yanlış anlaşıldığını görmek cesaretini yeninden toplayacağına, yenilenme yaşayacağına işarettir.
Rüyada anlaşamadığın birini görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.
Rüyada anfide olduğunu görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına inanılır.
Rüyada ankebut görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.