Rüyada deprem olurken şahadet getirmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, rahat nefes alınacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.
Rüyada deprem olurken şahadet getirmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulmaktadır.
Rüyada depremde şahadet getirmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.
Rüyada deprem olurken salavat getirmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, rahatın yerine geleceğine işaret eder.
Rüyada şahadet getirmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.
Rüyada şahadet getirdiğini görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.
Rüyada şahadet kelimesi getirmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.
Rüyada ölüye şahadet getirmek her zaman hak ettiğini alacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.
Rüyada deprem olurken kaçmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.