Rüyada ölüye şahadet getirmek

Rüyada ölüye şahadet getirmek memur ise terfi edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye şahadet getirmek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye şahadet getirmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada şahadet kelimesi getirmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine işarettir.

Rüyada şahadet getirdiğini görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada şahadet getirmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde şahadet getirmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanların şahını görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada şahlanmış ata binmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments