Rüyada birşeyden kaçmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, tartışmalar yaşanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, insanların güvenini kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.
Rüyada evliyken başkasına kaçmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.
Rüyada sevgiline kaçmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet eder.
Rüyada ördekten kaçmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.
Rüyada sarhoştan kaçmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulmaktadır.
Rüyada zürafadan kaçmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.
Rüyada yılan balığından kaçmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.
Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.
Rüyada saklanmak kaçmak yeni kararlar alınacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.