Rüyada sevgiline kaçmak

Rüyada sevgiline kaçmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yüksek bir makamı olacağına inanılır.

Rüyada sevgiline kaçmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada sevgiliyle evden kaçmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle kaçmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye kaçmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden kaçmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle birilerinden kaçmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinden kaçmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yenilenme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kaçmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments