Rüyada annesinden korkmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada ölen anneden korkmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet eder.
Rüyada ölmüş anneden korkmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.
Rüyada anneden korkmak eline para geçeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına alamet eder.
Rüyada annesinden korkmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada evliyadan korkmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işaret eder.
Rüyada birini görüp korkmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.
Rüyada haramdan korkmak işinden uzaklaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.
Rüyada hep korkmak sevdiği birini kırmaya, hayırlı kapıların açılacağına inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.