Rüyada uzun kirpikli birini görmek

Rüyada uzun kirpikli birini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kısmetlerinin kapanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada uzun kirpikli birini gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Rüyada kirpikleri uzun görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpik uzun görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, istediği makama geleceğine rivayet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kirpikler görmek elindeki malların gideceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments