Rüyada gözüne kalem çektiğini görmek

Rüyada gözüne kalem çektiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada gözüne kalem çektiğini gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada gözüne kalem çektiğini görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulur.

Rüyada gözlerine sürme çektiğini görmek alışveriş yapacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi almak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kalemi almak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Rüyamda kocamın gözlerinin sürmeli olduğunu gordum