Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek

Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sorunlarının azalacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne sürme çektiğini gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada gözlerine sürme çektiğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürme çekmiş erkek görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünde sürme görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada gözlerine sürme cekmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz sürme sürmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne sürme görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments