Rüyada gözün içinde göz görmek

Rüyada gözün içinde göz görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gözün içinde göz gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada el içinde göz görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözün içinde kıl görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün içinde göz görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada gözün içinde yara görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada gözün içinde böcek görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Rüyada gözün içinde sivilce görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada göz içinde göz görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments