Rüyada el içinde göz görmek

Rüyada el içinde göz görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada el içinde göz gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Rüyada el içinde göz görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, tüm parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada göz içinde göz görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözün içinde sivilce görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, malında azalmaya inanılır.

Rüyada gözün içinde böcek görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada gözün içinde kıl görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada gözün içinde kan görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Rüyada gözün içinde yara görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments