Rüyada gözlük dükkanı görmek

Rüyada gözlük dükkanı görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi yükünün artacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Rüyada gözlük dükkanı gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Rüyada gözlük dükkanı görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gözlük değiştirmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işaret eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük silmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın gözlük görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments