Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek huzura ve rahata kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada gözünün mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Rüyada mavi erkek gözü görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulur.

Rüyada erkek mavi gözlü bebek görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments