Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde mavi göz gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde göz görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün mavi olduğunu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü mavisi görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gökyüzü görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments