Rüyada mavi gözler görmek

Rüyada mavi gözler görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözler gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada gözlerini mavi görmek huzura kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Rüyada mavi renkte göz görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi göz farı sürmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bir bebek görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü bebek görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments