Rüyada gözlerinden ameliyat olmak

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gözlerden ameliyat olmak günbegün kötüleşeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek insanları kıracağına, üzeceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz ameliyatı olacağını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulur.

Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Rüyada göz ameliyatı yapmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments