Rüyada göz ameliyatı olacağını görmek

Rüyada göz ameliyatı olacağını görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayırlı kararlar alacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olacağını gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada göz ameliyatı yapmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerden ameliyat olmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulur.

Rüyada göz ameliyatı olacağını görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olmak bolluk ve berekete kavuşacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments