Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek

Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek yeni iş kollarına girileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yardımcı olmayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olduğunu gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya inanılır.

Rüyada gözlerden ameliyat olmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz ameliyatı olmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olmak kazançlı çıkacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada göz ameliyatı olacağını görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada göz ameliyatı yapmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok önemli noktalara geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments