Rüyada gözleri siyah görmek

Rüyada gözleri siyah görmek yatırımların heba olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, önemli kişi haline geleceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada gözleri siyah gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada bir çift siyah göz görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah iri göz görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gözlü birini görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, şansın yüze güleceğine işaret eder.

Rüyada siyah gözlü adam görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah gözlü bebek görmek yeni bir işe gireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments