Rüyada göze iğne batırmak

Rüyada göze iğne batırmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze iğne batırmak gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Rüyada göze iğne batırmak insanların afiyet bulacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada iğne batırmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada birisine iğne batırmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kulağa iğne batırmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne batırmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne iğne batırmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sırta iğne batırmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada birine iğne batırdığını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments