Rüyada gözlerine far sürmek

Rüyada gözlerine far sürmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kısmetinin hep açık olacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret eder.

Rüyada gözlerine far sürmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada göz farı sürmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz farı sürmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, başarısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret eder.

Rüyada gözüne mavi far sürmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göz far sürmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments