Rüyada mavi göz farı sürmek

Rüyada mavi göz farı sürmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada mavi göz farı sürmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz farı sürmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Rüyada gözün üstüne far sürmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine tabir olunur.

Rüyada göz far sürmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine far sürmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments