Rüyada göze pembe far sürmek

Rüyada göze pembe far sürmek herkesin dikkatinin çekileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada göze pembe far sürmek gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada göze pembe far sürmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze siyah far sürmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil far sürmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada göze mavi far sürmek iş kaybı yaşayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze beyaz far sürmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze far sürmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe far görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk far sürmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, kazandıklarının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments