Rüyada gözde nur görmek

Rüyada gözde nur görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yalnız hissetmeye, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözde nur gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada gözde nur görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada gözde böcek görmek çok hayırlı günler görüleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada gözde kan görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Rüyada gözde çapak görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, tecrübelerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gözde kirpik görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak hayatının bir anda cennete döneceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments