Rüyada kalp şeklinde kutu görmek

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, geçim derdinin kalmayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde kutu gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek kazancının artacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada kalp şeklinde taş görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek rızkının kesileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde çiçek görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde balon görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kalp şekli görmek bir ömür olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments