Rüyada göz kalemini kaybetmek

Rüyada göz kalemini kaybetmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada göz kalemini kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada göz kalemini kaybetmek ticaretinin ilerleyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalemini kaybetmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kalem kaybetmek umduğunu bulamayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Rüyada kalemi kaybetmek yeni işler peşinde koşulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil göz kalemi almak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada göz kalemi açmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments