Rüyada görevde olmak

Rüyada görevde olmak işlerin sarpa saracağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görevde olmak gördüyseniz:

  • Belli engellemelere rağmen aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada görev değiştirmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Rüyada görev verilmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada göreve gitmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir üst göreve atanmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada görevde olmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada ilk görev yerini görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, büyük takdir toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments