Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak üzüleceğine ve kırılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, ardından bu kişiye açılacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kaplanla karşılaşmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments