Rüyada gölü görmek

Rüyada gölü görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gölü gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada gölde dalga görmek maneviyatının çökeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde su içmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada mağarada göl görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir göl görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yüksek diploma alacağına işaret eder.

Rüyada gölde elle balık tutmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bulanık bir göl görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments