Rüyada göle batmak

Rüyada göle batmak işten yana kısmetinin kapanacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, biraz dinleneceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle batmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Rüyada göle batmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölde batmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa diken batmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada katrana batmak problemlerini çözeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada diken batmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada bala batmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments