Rüyada gölden birini kurtarmak

Rüyada gölden birini kurtarmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gölden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada gölden birini kurtarmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kara göl görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işaret eder.

Rüyada gölden karşıya geçmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada tuz gölü görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments