Rüyada sırt üstü namaz kılmak

Rüyada sırt üstü namaz kılmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin iyi hale geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak kudreti ve cesareti bulacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırt üstü uzanmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Rüyada sırt üstü kaymak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, el açmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Revan

Rüyamda sırt üstü uzanıkken namaz kıldığı mı sağıma ve soluma selâm verdigimi gördüm
Bu rüyayı ikindiyi kıldıktan sonra sırt üstü yere yatarken dalmışım o zaman gördüm uyanınca gerçek gibi geldi