Rüyada gölde gezmek

Rüyada gölde gezmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Rüyada gölde gezmek gördüyseniz:

  • İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada göl kenarında gezmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada gölde kayıkla gezmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada gölde gezmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada gölde sandalla gezmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret eder.

Rüyada hazar gölünü görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada gölden balık çıkarmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli göle girmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments