Rüyada gökyüzüne yaklaşmak

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ister istemez çok üzüleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet eder.

Rüyada güneşe yaklaşmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe yaklaşmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara yaklaşmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments