Rüyada kıyamete yaklaşmak

Rüyada kıyamete yaklaşmak önünün açılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada kıyamete yaklaşmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüme yaklaşmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine yaklaşmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşe yaklaşmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada zinaya yaklaşmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments