Rüyada gökyüzüne dokunmak

Rüyada gökyüzüne dokunmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada gökyüzüne dokunmak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada tene dokunmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbe dokunmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada paraya dokunmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada boka dokunmak zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suya dokunmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar dokunmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada bayana dokunmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments