Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek gergin olacağına, istediği makama geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, dertlerine derman bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments